Smartphone met beste camera

Dit blogartikel is geschreven voor de mensen die behoefte hebben aan een telefoon met een enorm goede camera, of dit nou is om de beste foto’s te maken op vakantie of voor je werk. Wij hebben in dit blogartikel een vergelijking gemaakt tussen 2 telefoons die bekend staan om het hebben van een goede camera.

Dit zijn de smartphones met de beste camera

Google Pixel 8 Pro 128GB
792,00
Bekijk product
Awin Odido Mobiel NL
Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB
1.075,00
Bekijk product
Awin Odido Mobiel NL
Laatste update was op: mei 29, 2024 3:39 pm

Allerbeste smartphonecamera: Google Pixel 8 Pro

De Google Pixel 8 Pro is momenteel de Android-telefoon met de beste camera. Het toestel is uitgerust met drie camera’s aan de achterkant, die door middel van pixel binning scherpere en mooiere foto’s kunnen maken.

De hoofdcamera heeft een vernieuwde 50 megapixel-sensor, waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Met de groothoeklens van 48 megapixel kun je ook gemakkelijk gebouwen vastleggen. Daarnaast heeft de Google Pixel 8 Pro een telelens waarmee je tot vijf keer kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Je kunt ook close-ups maken met deze smartphone.

Wat de camera van de Google Pixel 8 Pro echt onderscheidt, is de camerasoftware. Deze zit boordevol AI-functies. Zo kun je gezichten op foto’s vervangen door gezichten uit een andere foto. Ook kun je met de Magische Gum eenvoudig mensen of objecten verwijderen die per ongeluk op je foto staan. Je kunt deze telefoon al in huis halen vanaf € 936,-.

Ook een goede optie: Samsung Galaxy S24 Ultra

De Samsung Galaxy S24 Ultra is een uitstekende keuze als het gaat om camera’s. Deze smartphone heeft de beste camera’s die Samsung te bieden heeft, maar daar hangt ook een prijskaartje aan.

De hoofdcamera van de Galaxy S24 Ultra levert foto’s met een maximale resolutie van 200 megapixel. Dankzij pixel binning bevatten je foto’s veel details. Daarnaast kun je gebruik maken van de groothoeklens en twee zoomcamera’s, waarmee je tot 5 keer optisch kunt inzoomen.

Hoewel dit iets minder is dan wat de S23 Ultra kan, is de resolutie wel aanzienlijk verhoogd van 10 naar 50 megapixel. Hierdoor zijn zelfs foto’s waarbij je het onderwerp tien keer dichterbij haalt nog steeds ontzettend scherp. De adviesprijs van de S24 Ultra is 1449 euro, maar je kunt hem nu kopen voor € 1.125

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

debestevergelijker
Logo
Enable registration in settings - general